Aanbevelingen

Gepensioneerde, Ter Aar

Ik was op zoek naar mogelijkheden voor de overwaarde van mijn woning en ben op aanraden van mijn notaris bij Anthony Uphoff geweest voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek.

Hier kreeg ik al snel een goed gevoel na e.e.a. uitgebreid door gesproken te hebben. Anthony begreep precies waar ik naar op zoek was. Hij heeft een aantal opties voor mij op papier gezet en samen zijn we tot een perfecte oplossing gekomen. Ik kan Anthony dan ook zeker aanbevelen, zijn meedenken en zijn advies getuigen van een goede kennis van zaken.

Trainer/coach in de re-integratie, Ter Aar:

Ik laat Uphoff Financieel Maatwerk al enige jaren de belasting aangifte nakijken van mijn bedrijf, de Koers en de privé aangifte samen met mijn partner. Elke keer als wij bij Anthony zijn komen voelen wij ons zeer welkom en is het ook gewoon gezellig. Hiernaast geeft Anthony ons goede adviezen over de belasting aangifte en de laatste keer zijn we dieper op ons pensioen ingegaan. Naast deze toch wat taaie stof hebben we ook veel gelachen want humor heeft Anthony wel. Hij heeft ons een goed inzicht gegeven in de mogelijkheden en onmogelijkheden die ons pensioen bied. Niet dat we nu al keuzes moeten maken maar de verschillende opties zijn doorgenomen. Hierdoor weten wij nu onze keuze mogelijkheden. Op basis van onze ervaringen met Uphoff Financieel Maatwerk zijn wij louter positief. 


Archeoloog, Leiden:

"Na het overlijden van mijn man wilde ik grip krijgen op de nieuwe financiële situatie: salaris, vermogen, hypotheek, belasting, studiekosten kinderen, etc. Ik had mij daar nooit zo mee bezig gehouden. Op advies van mijn notaris kwam ik terecht bij Anthony Uphoff. In een kennismakingsgesprek bespraken we waar ik behoefte aan had en wat hij mij kon bieden. Dat gaf meteen een vertrouwd gevoel. We hebben samen alle bestanddelen doorgesproken en op basis daarvan heeft Anthony verschillende scenario's opgesteld en doorgesproken. Hij is betrokken, luistert goed en legde me alles helder uit. Ik weet daardoor nu gelukkig waar ik aan toe ben en kan bewuste keuzes maken. Ik kan dat iedereen in mijn situatie aanraden".

Onroerendgoedbelegger, Reeuwijk:

"Anthony adviseert onze familie al jaren en hij geeft het gevoel zeer betrokken te zijn. We vertrouwen hem en hij heeft kennis van zaken.

Door zijn integere opstelling voelt elk lid van de familie zich begrepen. Kan je omschrijven als ”gelijke monniken, gelijke kappen”. Niemand voelt zich tekort gedaan".

Aannemer, Grave:

“Anthony heeft de volledige herstructurering van mijn bedrijven perfect geregeld. Hij moest hiervoor overleggen met drie inspecteurs van de belastingdienst over inkomstenbelasting, vennootschapsbelasting en overdrachtsbelasting en hij wist ze alle drie op één lijn te krijgen. Hierdoor heb ik gebruik kunnen maken van diverse fiscale regelingen. Ook het contact dat hij onderhield met de notaris en de accountant zorgde ervoor, dat het hele proces soepel is verlopen.

Het idee dat ik alles aan hem kon overlaten gaf mij een goed gevoel”.

(Gepensioneerd) medewerker Buitenlandse Zaken, Woubrugge:

"Anthony was jaren lang de deskundige en vertrouwde financieel adviseur van wijlen mijn moeder. Daarom heb ik hem benaderd toen ik zelf advies nodig had. Anthony neemt de tijd voor je, werkt zorgvuldig en snel en zijn advies is deskundig, concreet en direct bruikbaar. Hij wijst op mogelijkheden, doet suggesties, maar dringt zich niet op. Ik kan hem van harte aanbevelen".

(Gepensioneerde) tandarts, Bilthoven:

“We kwamen bij Anthony Uphoff terecht via onze eigen belastingadviseur die te weinig expertise had op het gebied van praktijk beëindiging en de fiscale gevolgen.

We kenden de heer Uphoff niet. Het voelde dus als een sprong in het diepe in een zaak die voor ons grote financiële consequenties zou kunnen hebben.

Ook schrok ik van zijn tarief, al weet ik eerlijk gezegd niet wat er gebruikelijk is in die wereld.

We kregen een kosteloos kennismakingsgesprek, dat prettig was en ook geruststellend. Hij nam daar ook alle tijd voor. En we kregen voldoende vertrouwen in zijn deskundigheid om met hem in zee te gaan.

De gekozen tactiek is heel goed geweest. Zijn aanpak en persoonlijk optreden hebben ons vertrouwen ingeboezemd. Het resultaat was boven verwachting! We waren ongelooflijk blij en opgelucht.“

Manager, Alphen aan den Rijn:

"Via een ex-collega ben ik in contact gekomen met Anthony om mij over de financiële gevolgen van mijn aankomende pensionering te adviseren. In een uitgebreid kosteloos kennismakingsgesprek ben ik gedegen geïnformeerd over de financiële dienstverlening die Anthony mij kon geven. In het adviesgesprek heb ik op professionele wijze een deskundig advies gekregen. Het inschakelen van een notaris was hierdoor niet meer nodig. Prima"

Persfotograaf, Alphen aan den Rijn:

"Aan mijn administratiekantoor vroeg ik als zzp'er advies inzake wat te doen nu mijn pensioendatum nadert. Het advies luidde: "ga een specialist raadplegen, bijvoorbeeld de heer X of de heer Anthony Uphoff. Vraag vooraf een prijsopgave."

Na de websites van de twee adviseurs te hebben bestudeerd, nam ik met de heer Uphoff contact op. Een kennismakingsgesprek was zo geregeld, en dat verliep erg prettig. Ik had er alle vertrouwen in, dat al mijn vragen, zowel algemeen als specifiek, zouden kunnen worden beantwoord.

Ik voorzag de heer Uphoff van heel veel informatie, zowel mondeling als schriftelijk, en daaruit destilleerde hij verschillende what-if scenario's betreffende opties om (ook wat mijn echtgenote betreft) door te werken, stoppen met werken, beleggingen aanhouden of anders aanwenden, en dergelijke. De materie rondom pensioenen is zeer complex en voor een leek nauwelijks te begrijpen. Wat zijn de gevolgen van deze handelswijze, of van die, als we dit doen, of als we dat doen? En niet alleen bruto, maar netto, na belasting?

De stukken, die het resultaat waren van alle berekeningen, heb ik dankbaar in ontvangst genomen. De heer Uphoff hield zich keurig aan mijn voor zijn advies beschikbaar gesteld budget. Daarvoor heeft hij zorgvuldig en op sympathieke wijze veel werk verricht. Ik ben een stuk wijzer geworden en weet bovendien dat ik altijd met eventuele nieuwe vragen bij hem terecht kan. Ik hoef niet verder te zoeken".

Tandarts, Bergen op Zoom:

"De heer Uphoff ken ik via een gezamenlijke privé relatie. (Hij was mij aanbevolen vanwege zijn enorme vakkennis en de fijne manier van communiceren).

In het eerste gesprek bemerkte ik meteen dat de heer Uphoff een zeer prettig persoon is, die vanuit een ontspannen houding een goed luisteraar is. Hij toont interesse in mijn zakelijke situatie maar ook in mij als mens en in de dingen die mij bezig houden, zowel zakelijk als privé.

Vanuit z’n vakmanschap en uitgebreide en gedegen kennis van de financiële wereld verdiept hij zich in mijn huidige financiële situatie en probeert hij te achterhalen hoe ik wil dat mijn toekomst eruit gaat zien.

Zaken waar mijn vorige accountant het nooit over gehad had kwamen nu ter sprake.

Na elk gesprek krijg ik na een paar dagen een gespreksverslag of een uitgewerkt plan of document.

Alles verloopt prettig, zeer gedegen en met respect.

Ik kan eigenlijk wel zeggen dat ik blindelings op de heer Uphoff kan vertrouwen in het adviseren en begeleiden van mijn financiën.

Uphoff ervaar ik als een bijzonder fijn mens en een zeer goede vakman. En daarnaast is hij bereid zich flexibel op te stellen als het niet lukt om binnen kantooruren af te spreken".