Wie is Anthony Uphoff?

Alpe dHuZes2

Financiële zaken goed regelen.

Mijn naam is Anthony Uphoff. Ik ben afgestudeerd in de fiscale economie aan de Erasmus Universiteit Rotterdam. Al ruim 25 jaar adviseer ik ondernemers en vermogende particulieren over hun financiële zaken, met namen belastingen, pensioen en financiële planning. Ik weet als geen ander dat veel mensen hun financiële zaken graag goed geregeld willen hebben. Ook al ontbreekt hen vaak de tijd om het aan het serieus aan te pakken. Ik begeleid mijn cliënten naar het optimaliseren van hun financiële situatie.

Die mentaliteit van volhouden heeft mij enorm geholpen bij mijn deelname aan de Alpe d’HuZes. Voor het goede doel heb ik in 2013 op één dag 4x de Alpe d’Huez met mijn racefiets beklommen, hoewel ik voor die tijd nog nooit in de bergen had gefietst. Naast deze sportieve inspanning was het inzamelen van geld ook een enorme uitdaging. Mede dankzij mijn cliënten hebben ik duizenden euro’s ingezameld. Ik kijk met veel trots op dit evenement terug.

Ervaring met AFM-vergunning

In de loop der jaren heb ik mijn expertise als belastingadviseur uitgebreid om ondernemers en vermogende particulieren nog beter van dienst te zijn. Daarom ben ik tevens pensioenadviseur en  beschik ik over een AFM-vergunning voor pensioenadvies. 

Uiteenlopende vragen van cliënten

Bij mij kunnen cliënten terecht voor een evenwichtig advies. Of het nu gaat om een schenkingsplan, pensioenadvies, echtscheidingsadvies, financiële planning of belastingbesparing. Zo adviseer ik op het terrein van huwelijksvoorwaarden en testament, maar ook bijvoorbeeld over besparing van de eigen bijdrage AWBZ. Klik hier voor een lijst met vragen, die ik in het verleden voor cliënten beantwoord heb. Alles in het kader van het goed regelen van de financiële zaken.

Heeft u uw financiële zaken graag goed geregeld?

Weten waar u aan toe bent, dat geeft peace of mind. Zorg voor uw gemoedsrust en neem contact met mij op voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek. Bel mij op 0172 782120 of mail mij via uphoff@ufm.nu.