Seminar 'De ondernemer: de juiste focus op het privébelang'

Anthony Uphoff

9 Maart 2015

Voor u als ondernemer is het belangrijk om steeds de goede vragen te stellen. Het antwoord op die vragen leidt immers tot het maken van de juiste afweging en het maken van de juiste keuzes, en dat is altijd maatwerk. Of het nu gaat om de inhoud van uw samenlevingscontract of huwelijkse voorwaarden, het inrichten van uw testament of uw oudedagsvoorzieningen: als u de financieel-juridische gevolgen hiervan niet kent, is een verkeerde beslissing snel genomen. Het is daarom belangrijk dat u die gevolgen goed overziet.

Om u bij te praten over de belangrijkste wijzigingen in het huwelijksvermogensrecht / relatievermogensrecht en pensioenvoorzieningen in eigen beheer, nodigen wij u graag uit voor ons seminar “De ondernemer: de juiste focus op het privébelang”, dat in samenwerking met WilleDonker Advocaten wordt georganiseerd.

Datum: donderdag 19 maart 2015 Locatie: Wille Donker advocaten, Leidse Schouw 2, Alphen aan den Rijn Tijdstip: inloop vanaf 15.00 uur, aanvang seminar 15.15 uur Borrel: 17.00 uur

Als u na de borrel weer naar huis gaat, weet u waar u op moet letten en heeft u maximaal grip op het nemen van de juiste beslissing.

U kunt zich voor het seminar aanmelden door hier te klikken.

Graag tot ziens op 19 maart.